ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΛΟΥΚΗ ΑΚΡΙΤΑ, ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΛΟΥΚΗ ΑΚΡΙΤΑ, ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ

Τελέστηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, στην παρουσία εκπροσώπων των κομμάτων, συγγενών, φίλων αλλά και απλών Μορφιτών, το καθιερωμένο μνημόσυνο του άξιου τέκνου της Μόρφου Λουκή Ακρίτα, καθώς επίσης και των τεθνεώτων Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της Μόρφου.

Το μνημόσυνο, το οποίο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ, Αγλαντζιάς, συνδιοργανώθηκε όπως κάθε χρόνο από το Δήμο Μόρφου, την Ιερά Μητρόπολη  Μόρφου και την ΟΕΛΜΕΚ Μόρφου.

Του μνημοσύνου προέστη ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατήρ Φώτιος Ιωακείμ, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου.

Επιμνημόσυνο λόγο, απηύθυνε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, καθηγητής κ. Τάσος Χριστοφίδης, τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την παρουσία του.

Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμος μας εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όσους έδωσαν το παρόν τους στο μνημόσυνο καθώς και στην Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αποστόλου Ανδρέα και τον Εφημέριο της Εκκλησίας Πατήρ Γεώργιο Σεργίδη, για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφεραν.

ΔΗΜΟΣ ΜΟΡΦΟΥ