Το ΓΤΠ και ο Δήμος Μόρφου συνεργάζονται για τη συμπαραγωγή της ταινίας «Μορφίτικες Ιστορίες»

Πλαίσιο συνεργασίας για τη συμπαραγωγή της ταινίας «Μορφίτικες Ιστορίες» (προσωρινός τίτλος), υπεγράφη μεταξύ της Διευθύντριας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ) κα Σόφης Μιχαηλίδου και του Δημάρχου Μόρφου κ. Βίκτωρα Χατζηαβραάμ την Τρίτη 23 Απριλίου 2019, στο Γραφείο της Διευθύντριας ΓΤΠ.

Εκφράζοντας ευαρέσκεια για την υπογραφή του εν λόγω πλαισίου, η κα Μιχαηλίδου ανέφερε πως το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών στέκεται αρωγός σε όποια προσπάθεια γίνεται για προώθηση και προβολή της Κύπρου, εντός και εκτός, και προς τούτο, η συνεργασία με τον Δήμο Μόρφου για τη συμπαραγωγή της ταινίας αποτελεί για το ΓΤΠ τιμή.

O Δήμαρχος Μόρφου ευχαρίστησε το ΓΤΠ για το πολύτιμο υλικό που παραδόθηκε και υποσχέθηκε την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του.
Η υπογραφή του πλαισίου εντάσσεται στο πλαίσιο προβολής της Κύπρου μέσω δραστηριοτήτων και στόχων, που είναι κοινοί για τους δύο φορείς, όπως η προώθηση και η προβολή του κατεχόμενου Δήμου Μόρφου στο ευρύ κοινό στην Κύπρο και στο εξωτερικό και η καταγραφή της Ιστορίας της κατεχόμενης πόλης της Μόρφου.