Συνάντηση Δημάρχου Μόρφου με τον Πρέσβη της Κύπρου στη Ρωσία

Συνάντηση Δημάρχου Μόρφου με τον Πρέσβη της Κύπρου στη Ρωσία

Ο Δήμαρχος Μόρφου Βίκτωρας Χατζηαβραάμ, είχε χθες Τρίτη 24 Μαΐου, κατ’ ιδίαν συνάντηση με το νέο Πρέσβη της Κύπρου στη Μόσχα κ. Κύπρο Γιωργαλλή στα γραφεία του Δήμου Μόρφου στη Λευκωσία.

Κατά την πιο πάνω συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ίδιου του Πρέσβη, έγινε ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με την προσπάθεια που γίνεται για την επίλυση του κυπριακού προβλήματος καθώς επίσης και για το ενδεχόμενο ανάπτυξης διμερών σχέσεων με τη Ρωσία.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Πρέσβης, δεσμεύτηκαν να κρατήσουν ανοικτό αυτόν τον δίαυλο επικοινωνίας και να εργαστούν από κοινού για να φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στον τομέα της διαφώτισης και της προβολής του εθνικού μας θέματος στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Ρωσία που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κέντρα λήψης αποφάσεων στον κόσμο.

Ο Δήμος Μόρφου με την ευκαιρία αυτή, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κ. Γιωργαλλή για αυτή του την πρωτοβουλία και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει.

ΔΗΜΟΣ ΜΟΡΦΟΥ

25 Μαΐου 2022