ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΟΡΦΟΥ

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΟΡΦΟΥ   

Με γέλιο, χαρά νέες φιλίες και πάνω απ’ όλα πολύ παιχνίδι, έσφυζε από χαρούμενες φωνές και φέτος ο κατασκηνωτικός χώρος στον Καλοπαναγιώτη.

Η εβδομάδα που περίμεναν με τόση λαχτάρα τα παιδιά μας ήρθε και αυτή τη φορά για να τα γεμίσει με χαρά και πολλές εμπειρίες. Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου χάραξε για ακόμη μια φορά στην ψυχή των παιδιών μας μνήμες που θα μείνουν αξέχαστες. Την κατασκήνωση, διοργάνωσαν ο Δήμος Μόρφου και η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου στον ευλογημένο τόπο όπου βρίσκεται το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Λαμπαδιστή, στο όμορφο παραδοσιακό χωριό του Καλοπαναγιώτη.

Πολύ καλά οργανωμένοι οι ομαδάρχες, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα που κατέθεσαν την ψυχή τους για να πετύχουν το στόχο τους με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Μια μέρα πριν τη λήξη της κατασκηνωτικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας της κατασκήνωσης «Λαμπαδιστής» της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος από το Δήμαρχο Μόρφου Βίκτωρα Χατζηαβραάμ και την Οργανωτική Επιτροπή της κατασκήνωσης.

Τη γιορτή πέραν του Δημάρχου και Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου παρακολούθησαν, αρκετοί γονείς, γιαγιάδες και παππούδες.

ΔΗΜΟΣ ΜΟΡΦΟΥ