ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Παρουσίαση Βιβλίου από το Δήμο Μόρφου «Ένας κόσμος που χάθηκε, γλυκόπικρες αναμνήσεις από την Κύπρο του χθες»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην αίθουσα «Ανδρέα Πατσαλίδη» του Πολιτιστικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου στην παλιά Λευκωσία, η παρουσίαση του βιβλίου «Ένας κόσμος που χάθηκε, γλυκόπικρες αναμνήσεις από την Κύπρο του χθες», της Τούλας Χατζηκωστή.

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε από το Δήμο Μόρφου, ξεκίνησε με χαιρετισμό του κ. Ανδρέα Γερμανού, εκδότη του βιβλίου και ακολούθησε χαιρετισμός του Δημάρχου Μόρφου Βίκτωρα Χατζηαβραάμ.

Την παρουσίαση του βιβλίου ανέλαβαν να κάνουν η κα Κική Ελευθερίου, Φιλόλογος – Εκπαιδευτικός και ο Μορφίτης Εκπαιδευτικός Νίκος Νικολόπουλος, πρώην Διευθυντής Σχολείων Τεχνικής Εκπαίδευσης. Την παρουσίαση διάνθισε με ανάγνωση επιλεγμένων αποσπασμάτων από το βιβλίο ο επίσης Μορφίτης Εκπαιδευτικός, Μιχάλης Ζεμπύλας. Η εκδήλωση έκλεισε με αντιφώνηση από τη συγγραφέα του βιβλίου κα Τούλα Χατζηκωστή.

Ο Δήμος Μόρφου, με την ευκαιρία αυτή, επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης αλλά και όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και την επιτυχία της παρουσίασης τους βιβλίου.

ΔΗΜΟΣ ΜΟΡΦΟΥ